Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jusson ajándék minden gyermeknek...

Karácsonyi ajándékot készítettek a gyerekek szüleiknek, testvéreiknek a térségi családsegítő szolgálat karácsonyi programján, majd a családgondozók gyümölccsel ajándékozták meg őket.

A Kaszinóban december 16-án tartott rendezvényre 336 gyermeket hívtak meg Ajkáról, Úrkútról, Öcsről, Szőcről és Halimbáról. Ők olyan családokban élnek, amelyek kapcsolatban állnak a családgondozókkal.

A kézműves játszóházban a szervezők munkáját a Szent-Györgyi Albert Szakközépiskola diákjai segítették önkéntes munkavégzés keretében.

Kupi Andrea, az intézmény igazgatója köszöntőjében azt kívánta, karácsonykor varázsoljanak el minden gyermeket az ünnep fényei, jusson mindenkinek ajándék, a szülők foglalkozzanak sokat a kicsikkel. Az élmények maradjanak meg sokáig a gyermekek szívében.

Dr. Horváth József alpolgármester a város nevében köszöntötte a résztvevőket, és elmondta, a város fontosnak tartja, hogy az egész éven át tartó gondoskodás mellett karácsony előtt ajándékkal lepjék meg azokat a gyermekeket, akik családja nehezebb körülmények között él.

Az idén először közös műsort adtak a Gyermekjóléti Szolgálat családgondozói és a szereplésre vállalkozó gyermekek,Vitus Barbara, Kasza Martin, Vida Evelin, Kasza Milán és Somogyi Fruzsina. Verseiket, dalaikat a közönség tapssal, a szervezők csokoládéval köszönték meg.

A Molnár Gábor Alapítvány Hangadók zenekara a karácsonyi dalok mellett a mai slágerekből is adott elő.

szerző: Tisler Anna