Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Payeros dolgozók adománygyűjtése

Meidl Ágnes, a Payer Kft munkatársa keresett meg a karácsonyi ünnepek előtt, és tájékoztatott arról, hogy a cég munkatársai körében tervezi jótékonysági felhívás közzétételét, ajándékokat szeretnének gyűjteni az intézményünkkel kapcsolatban álló rászoruló gyermekek számára. Igazán jóleső érzés volt hallani ezt a felajánlást, ami városunkban az első kezdeményezés egy piacorientált cég részéről!

A felhívás így szólt: „A Payer Industries Hungary Kft. felhívást intéz minden kedves munkavállalója felé: támogassuk a rászoruló gyermekeket az ajkai Család- és Gyermekjóléti Központon keresztül!”

A cég munkatársai lelkesen fogadták az ötletet, 15 nagy doboz élelmiszer, játék, könyv, ruha jött össze! A szervezők is meglepődtek, mennyi segítőkész ember dolgozik a Payernél. Az adományokat Nagy Norbert HR igazgató és munkatársa, Meidl Ágnes adta át intézményünknek.

Az ajándékok a december 13-án megtartott ünnepségen kerültek a karácsonyfa alá, a gyermekek boldogan, csillogó szemekkel vették át a meglepetéseket.

A Payeros dolgozók sok családnak, kisgyermeknek adtak örömöt, melyet ezúton is hálásan köszönök!

Kupi Andrea Éva igazgató