Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyermeknap 2017

Nemcsak az apróságokat, hanem az egész családot ünnepelték az Ajkai Család- és Gyermekjóléti Központban május 25-én egy rendhagyó program keretében, ugyanis az intézménnyel rendszeresen kapcsolatban álló fiatalokon túl a szülőket is meghívták a gyermeknapi játszóházba a központ munkatársai.

Vidám gyermek- és családi napot hirdetett a segítő szervezet, amit a szeszélyes időjárás sem tudott elrontani, így két helyszínen, az intézmény udvarán illetve az ebédlőben is közösségépítő és kreatív programokkal várták az érdeklődőket.

Az egybegyűlteket Kupi Andrea Éva igazgató köszöntötte a szabadban, majd csapatversenyek sorozata kezdődött, ahol mocsárjárással és kötélhúzással is meg kellett birkóznia a családoknak együtt. Közben az ebédlőben lehetősége volt a gyermekeknek színezni, lepkét, virágot és dobókockát készíteni, székfoglalózni, valamint táncolni. Minden résztvevő kis ajándékban részesült, de a családsegítők számára a legnagyobb örömet a gyermekek csillogó tekintete jelentette.

A rendezvény szendvicsezéssel zárult, amit a Zenit ABC adományából biztosítottak a családsegítők. A támogatást ezúton is köszönjük!